Babystanderi

Patentoitu Babystanderi® suihkuallas on innovatiivinen ratkaisu lapsen peseytymiseen. Sen avulla hoitajan ei tarvitse kannatella lasta tai työskennellä kumarassa, vaan lapsi voi seisoa altaassa pitäen itse kiinni. Tämä vähentää hoitajan kuormitusta ja parantaa ergonomiaa. Altaassa peseminen pienentää myös liukastumisriskiä, kun lapsi ei seiso vapaalla ja liukkaalla lattialla. Tuote on erittäin vakaa suihkualtaan pohjassa olevan erillisen säiliön ansiosta, joka täytetään vedellä tai hiekalla.


Tuote soveltuu monenlaisiin tiloihin, kuten päivähoitopaikkoihin ja kylpyhuoneisiin, ja se tarjoaa lapselle mukavan ja turvallisen peseytymisympäristön lisäten lapsen yksityisyyttä. Vedellä täytetyssä altaassa lapsi voi istua, kylpeä ja leikkiä vedessä. Tuotetta voidaan käyttää myös apuvälineenä lapsen pukemisessa ja riisumisessa tai eteistiloissa kurapesuun. Pyöreä muotoilu tekee siitä miellyttävän sekä lapselle että hoitajalle. Tuote valmistetaan kotimaassa.

Minne?

Babystanderi® taaperoiden hoito- suihkuallas voidaan helposti asentaan tiloihin, joissa vaippaikäisiä lapsia hoidetaan ja vaihdetaan kuiviin.

Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota ergonomiaan, hygieniaan ja lapsen viihtyvyyteen. Myös muotoiluun ja turvallisiin materiaaleihin on panostettu!

Babystanderi on suunniteltu tuen kanssa seisomaan pystyville lapsille. Myös vanhemmat voivat seistä pestessään lasta.

Next

Tuoteseloste

Korkeus 119 cm, pohjan halkaisija 54,6 cm
paino 14 kg, asennettuna 45 kg
Materiaali Polyeteeniä, kierrätettävä.
Pohjassa pituudeltaan säädettävä Ø32mm putki viemäriliitosta varten.
Sisäänrakennettu 30 litran vesisäiliö lisätukevuutta varten sekä säätöjalat lattioiden kaatoa varten.Babystanderi valmistetaan Suomessa ja sille on myönnetty Design from Finland sekä avainlippu merkit!
patentoitu / hyödyllisyysmalli / EU-mallisuoja,
US Design patent


CE    Avainlippu       Design

Lataa Tuotekortti
Lataa Käyttö-, asennus- ja hoito-ohje
Lataa Suoritustasoilmoitus (DoP)

Hanki Babystanderi

Verkkokauppa

Myynti ja markkinointi

Jälleenmyynti